HGK besplatno educira i certificira zaposlenike prehrambenih i ugostiteljskih tvrtki o sustavu HACCP, alatu koji pomaže pri kontroli opasnosti u preradi ili posluživanju hrane

HGK poziva članice da potpišu Kodeks, čime prihvaćaju obvezu djelovanja u skladu s načelima odgovornosti, transparentnosti, kvalitete i poštovanja dobrih poslovnih običaja

Indeks DOP-a je metodologija za ocjenjivanje odgovornih praksi u poslovanju hrvatskih tvrtki, ujedno i godišnja nagrada koju dodjeljuje HGK, a za koju se mogu prijaviti sve uspješne tvrtke

HGK provodi stručni ispit za agenta posredovanja u prometu nekretnina, a kandidatima koji polože ispit Hrvatska gospodarska komora izdat će Potvrdu o položenom stručnom ispitu.

Edukacije

Stručni ispit za agenta posredovanja u prometu nekretnina

Tihana Buić
Stručni suradnik

Tel: 01/456-1550
Fax: 01/4561-542
tbuic@hgk.hr
Hrvatska gospodarska komora
Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb

Sigurnost hrane – HACCP
Odjel za upravljanje kvalitetom
Rooseveltov trg 2, 10000 ZAGREB
Tel: 01/4561-551
Fax: 01/4561-614
kvaliteta@hgk.hr

Indeks društveno odgovornog poslovanja

Sektor za energetiku i zaštitu okoliša
Draškovićeva 45,10 000 Zagreb
Tel: 01/460-6701
Tel: 01/460-6705
Fax: 01/460-6737
energetika@hgk.hr

Kodeks etike

Služba za komunikacije i izdavaštvo
Tel: +385(0)1 456-1561
Fax: +385(0)1 456-1563
osj@hgk.hr

Znakovi Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko

Odjel za upravljanje kvalitetom
Rooseveltov trg 2 10000 ZAGREB
Tel: 01/4561-551
Fax: 01/4561-614
kvaliteta@hgk.hr